AÜ GAMA Meslek Yüksekokulu’nun ilk öğrencileri 2011-2012 yılını başarı ile tamamladılar.

Kuruluşunun ilk yılında, AÜ GAMA Meslek Yüksekokulu Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı öğrencileri, 2 aylık zorunlu stajlarını çeşitli hastanelerde başarı ile tamamlayarak, mezun olduktan sonra atılacakları biyomedikal alanında önemli bir adım attılar. Öğrencilerimizin, büyük bir kısmı, son sınıf olan 2. sınıfta da aynı kurumlarda staj yapma fırsatını yakaladılar ve bir kısmı da mezun olduktan sonra bu yerlerde işe başlama teklifi aldılar.

Tıbbi cihaz sektörünün ihtiyaç duyduğu kalifiye iş gücü eğitimini vermek, medikal cihazlar konusunda uzmanlaşmış teknik eleman yetiştirmek ve mezun olduktan hemen sonra istihdam edilmelerini sağlamak amacı ile kurulan okulumuzun başarısını başta yöneticilerimize, öğretmelerimize ve öğrencilerimize borçluyuz.

2012-2013 eğitim yılı için, 2 yıllık geçmişi olan AÜ GAMA Meslek Yüksekokulu’na tanınan 30 öğrencilik kontenjan, tamamı meslek liselerinden geçiş ile doldu.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, GAMA Eğitim Vakfı, bu yıl da AÜ GAMA Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden belirli başarı kriterlerini yakalayan öğrencilerine burs olanaklarını devam ettirecek. Ayrıca, biyomedikal sektöründe ihtiyaç duyulan İngilizce dil bilgisi, GAMA Eğitim Vakfı desteği ile TÖMER tarafından sağlanacak. Tüm öğrencilere, müfredatta 4 saat olan İngilizce dil dersine ek olarak, yıl boyunca haftada 6 saat temel ve mesleki İngilizce dersi verilecek.